mer trafikk på nettsiden seo med optigon

Spesialister på digital markedsføring

Med vårt erfarne team som jobber bak kulissene, sikrer vi at din merkevare får den oppmerksomheten den fortjener.

Nettdesign utviklet for trafikk

Nettsider ment for trafikk

Nettdesign utviklet for trafikk

En nettside genererer ikke verdi hvis den eneste trafikken kommer fra ansatte. Vi skaper nettsider designet for å tiltrekke trafikk og bygge merkevaren din.

En vellykket digital strategi tar utgangspunkt i en grundig innsikt i kundene og markedet. Vi lager kundefokuserte nettsider som fokuserer på besøkendes oppfatninger og opplevelser ved hver interaksjon med nettstedet.

5.0

Tillitt fra våre kunder

0%

Kunden i fokus

En effektiv nettstrategi begynner med en dyp innsikt i både kunden og markedet. Vi utvikler kundeorienterte nettsteder, hvor vi prioriterer besøkendes opplevelser ved hver enkelt interaksjon med nettsiden.

Optimalisering for søkemotorer

Søkemotoroptimalisering (SEO) åpner for muligheten til å kapre markedsandeler før dine konkurrenter. La vårt team assistere deg med en SEO-strategi som forbedrer din synlighet i søkemotorene.

Merkevare i sosiale medier

Merkevarebygging på sosiale medier fokuserer på å anvende effektive metoder konsekvent for å engasjere din målgruppe på plattformen. Målet er å forsterke merkevarekjennskap og tiltrekke seg nye potensielle kunder, slik at din merkevare blir en del av deres vurderingssett.

Målrettede kampanjer

Vi har ekspertisen til å utnytte data og analyser for å utforme målrettede kampanjer, sikre at du oppnår maksimal avkastning på ditt markedsføringsbudsjett.

Offentlige og privat sektor

Optigon og vårt verdensomspennende nettverk tilbyr den støtten du trenger, uavhengig av organisasjonens størrelse. Vi tilbyr bistand til både offentlige og private virksomheter.

google søk pr minutt

Google – Det gjøres omtrent 99,000 søk i minuttet

STATISTIKK OG PROGNOSER

Selv om Google ikke offentliggjør data om søkevolum, er det estimert at Google håndterer rundt 99,000 søk hvert sekund, noe som tilsvarer 8,55 milliarder søk daglig.

seo optimalisering web

Det utvikles ca 252.000 nye nettsider pr dag

STATISTIKK OG PROGNOSER

Selv om det eksakte antallet nettsteder endrer seg for hvert sekund, finnes det godt over 1 milliard nettsteder på verdensbasis, med 1,139,467,659 nettsteder ifølge Netcrafts webserverundersøkelse fra juli 2022.

Facebook – Over 2.8 milliarder brukere

STATISTIKK OG PROGNOSER

Per andre kvartal 2021 er Facebook det største sosiale nettverket globalt, med omtrent 2,89 milliarder månedlige aktive brukere, etterfulgt av YouTube med 2,29 milliarder brukere.